Tack och tips!

Tusen tack för denna gång, festivalen 2015 blev en hejdundrande succé och vi vill tacka alla våra gäster, besökare och supporters för detta! Planeringen inför nästa års festival är redan i full gång och vi kommer snart släppa datumen! Men bara för att Cinema Queer är över så är möjligheten att se fantastisk queerfilm inte helt grusad, här kommer några tips för hösten:

4/11 Gratisvisning av Cupcake på Zita Folkets Bio i Stockholm, Lena och Karin har känt varandra i sex år och har under åren kommit varandra väldigt nära. När den annalkande friheten närmar sig vänds det som borde vara positivt till något hänsynslöst och känslomässigt upprivande. Cupcake är en film om att skiljas åt, om den tid som är utmätt, om avsked och omöjlig kärlek. Filmen börjar 18.00 och är som sagt helt gratis!

21/11, Trans* Film Fest Stockholm, för första gången i Stockholm, en hel dag fylld av trans* & gender diversity filmer. För mer information se transfilmfeststockholm.wordpress.com.

Enjoy!