Waiting for Beyonce!


Inför den episka Beyonce-spelning i Stockholm bjuder Cinema Queer in till en popupvisnigen av filmen Waiting for B följt av danceoke och Beyonce-rave! Eventet är gratis och öppet för alla queers och allierade Bey Hives. Kom till Långholmen, ta med din glitterbody eller bästa formation-hatt, ta med din beybey och move your body med oss! 

Om filmen:
Waiting for B (Abigail Spindel och Paulo Cesar Toledo, 71 min)
Tre månader innan Beyoncé landar i São Paulo är fansen redan på plats i kön utanför stadion. Alla dyrkar de Beyoncé, men i väntan på världsartisten tilldrar sig något som kommer att bli mer betydelsefullt för publiken än konserten i sig. Trottoaren förvandlas till en plats där man kan dela erfarenheter av queer identitet – en plats för samtal som inte hade kunnat uppstå utanför den ringlande kön. Här utspelar sig Waiting for B, och när eftertexterna rullar har konserten inte ens hunnit börja.
Se trailer här!

Beyonce-danceoke
Efter filmen bjuder vi på ett Beyonce-danceoke med våra absoluta favoriter från Queen B. Förvänta er fingrar i luften, golvmoves och ändlösa formationer!

Beyonce-rave
Kvällen slutar med ett open air rave med låtar av, jag du gissade rätt, BEYONCE!!!!!!

VI ses på långholmen, den officiella platsen för den officiella förfesten inför Beyonce. Det kommer bli nästan lika episkt som konserten själv.

Popupvisningen sker med stöd av Smart kreativ stad, Filmregionen Stockholm Mälardalen.