Scroll to top
CINEMA QUEER INTERNATIONAL FILM FESTIVAL
sv

Den 5 oktober är det galainvigning på Hotell Cinema Queer!

Öppningsfilmen är den brasilianska käftsmällen Alice Junior!?✨?? Årets vinjett är regisserad av Lasse Långström aka Antiffa Vänsterfitta och värdinna för kvällen är Miss Revolutionary Herself, direkt från Essex England – Bleach!

I Alice Junior möter vi en av Brasiliens hetaste unga Youtube-stjärnor. Hon är en kärlekstörstande transtjej som inte ber om ursäkt om något till någon. En dag berättar pappa Jean att familjen måste flytta till en konservativ småstad med en katolsk skola som enda alternativ. Alice måste förbereda sig för ett helt nytt klimat fyllt av fördomar och diskriminering och ignorans. Men med sin oemotståndliga personlighet och vassa tunga vägrar Alice låta sig kuvas.

Invigningen är GRATIS och lokalen tar ett begränsat antal personer, först till kvarn gäller. När du har osat kommer du tilldelas ett rum och mer information om hur invigningen kommer att gå till. För allas trygghet kommer vi att ha två invigningar. OSA enbart till den du vill gå på.

18:00 Invigning del.1
För invigningen 18:00 osa här:
https://forms.gle/vS46dbSphTBrEMHy6

21:00 Invigning del.2
För invigningen 21:00 osa här:
https://forms.gle/UEUtqmaV3o2SKbFa7

Under en hel vecka är Hotell Cinema Queer hem för queera celebriteter, konstnärer, storslagna event och ett grandiost filmprogram.

Hela programmet släpps den 23 september.