Scroll to top
CINEMA QUEER INTERNATIONAL FILM FESTIVAL
sv

Filmklubben är tillbaka med No Hard Feelings

Cinema Queers filmklubb är tillbaka med tyska hipsterbögar, techno och sommarfeeling. Den 15:e december visar vi Teddy vinnaren No Hard Feelings på Zita.

18:00 Filmstart

19:30 Samtal

20:00 Corona säkert häng på Bongo Bar

Parvin är ung, fierce och extremt uttråkad. Den lilla tyska staden Niedersachsen har inte mycket att erbjuda en rave-suktande hipster men Parvis försöker fördriva tiden genom Grindr-hookups och fylleslag. När han en dag grips för att ha snattat en flaska bubbel på sin födelsedag döms han till samhällstjänst på stadens flyktingboende. Här möter han syskonen Banafshe och Amon som både flytt hans föräldrars hemland Iran. Under de långa varma sommarnätterna är de tre vännerna ostoppbara men allt färgas av insikten att ingen av dem riktigt helt känner sig hemma i Tyskland. Med 20-talets helt klart bästa sound track och en av årets sötaste kärlekshistorier är No Hard Feelings är indie coming-of-age när den är som allra bäst. Och precis det vi behöver just nu.

 

 

Visningen sker i samarbete med Nordic Bears, Bears together och med stöd av ABF Stockholm. Vi tar självklart det rådande covid-läget på största allvar och anpassar alla våra visningar efter de bestämmelser som finns. Om bestämmelser ändras till den 15:e december så uppdateras informationen.