Scroll to top
CINEMA QUEER INTERNATIONAL FILM FESTIVAL
sv

Queerfredag: Space Cowboy Garage Party, magisk dansfilm & vampyrjakt!

28 sep

Nu öppnar Cinema Queer sin mest dodgy lokal i festivalens historia – Garaget! Två dagar fyllda av dekadens, fest, film och porr!

Ikväll (fre 28 sep) visas den magiska dansfilmen When the Beat Drops och kortfilmsprogrammet You Rock My World! Efter visningen blir det Space Cowboy Boudoir Chic Party med Rasuul och Dgeral! Dress to impress och gå loss i vår Selfie Station! Vi är inte strikta men alla som dyker upp i chaps kommer bli belönade!

Program:
19.30 You Rock My World
21.30 When the Beat Drops
23.00 Space Cowboy Boudoir chic PARTY with Rasuul & Dgeral! (Bring a towel it’s gonna be juicy, Fri entré)

Praktisk info:
Garaget ligger på Boskapsvägen 28 (mellan Hallmästarvägen och Kylhusgatan). T – Globen.

Filmbiljett 75 kronor
Garagepaket 150 kr (båda filmerna)
Festivalpass gäller i mån av plats
Fri entré till festen som drar igång 23:00!

Fredagen bjuder även på vampyrjakt och fotbollsromantik på Teater Pero! 

I filmen The Carmilla movie möter vi Laura och Carmilla som räddade jorden från vampyrapokalypsen. Nu har de pensionerat sig från monsterjagandet, skaffat en mysig lägenhet i Torontos hipsterkvarter och anpassat sig till livet som dödliga. Men plötsligt en natt förändras allt. Carmilla har börjat visa vampyrtecken igen och Laura har fruktansvärda mardrömmar om forna tiders monster. Det är dags att samla ihop det gamla gänget igen och ge sig ut på vampyrjakt!

I Filmen Today Match at 3 möter vi två rivaliserande lag som väntar otåligt på att fotbollsturneringen ska börja. Nerverna är på helspänn inför den prestigefyllda matchen, men när matchtiden är inne blir det tydligt att de taffliga arrangörerna är långt ifrån klara. Det blir till att vänta för de bägge lagen som under tiden passar på att flörta både med lagkamrater och motståndare. Vilka regler är det egentligen som gäller utanför planen? Är allting tillåtet i spelet om kärlek? Romantik, konflikter, politik och fotboll blandas hej vilt i denna härliga argentinska samtidskommentar.

Teater Pero
Sveavägen 114 T – Rådmansgatan. 

18:00 Today Match at 3
20:00 The Carmilla Movie