Rum 22

Suck my blood

Cinema Queer omfamnar vampyrgenren genom att visa två riktiga klassiker Gayracula och The Hunger. Filmerna kommer att rulla i rum 22, men missa inte vår midnight madness när de visas på stor duk i Biografen. 

The Hunger
Tony Scott / 1983 / USA / 97 min
Den egyptiska vampyren Lady Miriam lever på blodet från sina älskare och älskarinnor. I gengäld ger hon dem evigt liv, så länge hon har nytta av dem. John Blaylock  är en av dem som Lady Miriam tröttnat på, vilket betyder att hans liv är slut inom 24 timmar. Desperat söker han hjälp hos den berömda Dr. Sarah Roberts  som först inte alls tror på Johns vampyrhistoria. Men hennes nyfikenhet gör att hon kontaktar Lady Miriam. En kontakt som får ödesdigra konsekvenser? I denna stjärnspäckade 80-talsklassiker ser vi franska storstjärnan Catherine Deneuve glänsa tillsammans med David Bowie och Susan Sarandon. Filmen visas i vår egen vampyrgrotta – vågar du komma in?

Visas i biografen natten 9-10 okt kl 01.00

Gayracula
Roger Earl / 1983 / USA / 83 min
Greve Drac är tillbaka och den här gången greppar han efter mer än bara nackar. Tillsammans med Count Gaylord och hans betjänt Boris drar de fram genom Los Angeles gator för att hitta de hunkigaste unga männen att ta med tillbaka till sin krypta. Men de är inte de enda som är på jakt efter unga vackra kroppar.  Även grevens fiender Marquis de Pint och Marquis de Suede är på jakt och snart skyler ingen av dem några som helst medel. Gaydracula är en pre-Aids orgie i nakna män, blod och spetsiga pålar. Kom och upplev detta drypande drama i vår egen krypta!

Visas i biografen natten 9-10 okt kl 03.00