Rum 6

Galax-Ma

Galax-Ma är ett videoverk, en kraftsamling för futuristisk och ett moderlig framtid. Galax-Ma är hoppet om en annan verklighet. Galax-Ma är en andningsplats,
Galax-ma är rörelsen mot en rebellisk framtid som vänder på perspektiv. Flyttar/möblerar om, låter intelligens ta plats: intelligens som i: livserfarenhet, vänlighet, värme och inkludering.

Galax-Ma tar dig på en apokalyptisk men uppiggande inre resa från ett actionfyllt, intimt queert perspektiv om strävan att hitta inre frid. Med inspiration från vardagen från både ett personligt och utopiskt perspektiv med förhoppningen att inspirera till förändring och hopp om en ny världsmodell.

Filmen har skapats i samarbete med bland annat Mapei, Antnony Mills, Roxy Farhat, Martin Ander, Leo Halling.

Galax-Ma är en historia skriven och regisserad av Neva Deelay. Producenten, musikern och DJ:n är välkänd i Stockholms konstnärskretsar som kompositör och producent av musik till bl.a. filmer, dokumentärer och föreställningar. Hennes ärliga inställning till konsten gör att hennes uppsättningar alltid kännetecknas av en stark autentisk intensitet. Projekt Galax-Ma är hennes efterlängtade debutalbum och konstprojekt.

 

 Live-event ons-sön kl 23. Performance och visning i biografen tisdag 6 okt 20.30.