Hen-Ingvarz

Söndag 9 oktober, kl 21.00, Färjeterminalen, Stadshamnen 26

Har du alltid längtat efter röjiga, dansvänliga låtar om livets alla dilemman: ge vika för tvåsamheten eller leva ett liv i fred med dina katter? Föra djupa samtal om samhällets strukturer eller engagera dig i hjärtekrossen i Gift vid första ögonkastet? 

Hen-Ingvarz är ett feministiskt/queert dansband med en energi på scenen som snabbt sprider sig publiken, det är svårt att sitta still när Hen-Ingvarz kommer igång!

Med svängiga låtar om ensamhet, tvåsamhet, pizza, trosor, reality-tv och insemination är Hen-Ingvarz bandet som ger livets sanna dilemman den uppmärksamhet de förtjänar. Tagga till för ett dansbandskaos som löser upp normer, regler och allt du trodde att du visste om livet i allmänhet och dansband i synnerhet!

Detta gäng på 7 härliga ladies inspireras av traditionella dansband men har en helt egen nisch med texter som rör ensamhet, tvåsamhet, GT, katter, insemination och såklart kärlek utanför heteronormen! Med hittar som ”Katter och trosor” och ”Farfar är bög” kommer Hen-Ingvarz dra igång Cinema Queers avslutningsfest och bjuda in dig till stan med queer dansbana. 

Hen-Ingvarz består av:

Lovisa Hübinette – Gitarr och sång

Rita Hjelm – Dragspel, trumpet och sång

Ida Lövenstam – Keys och sång

Nanna Hübinette – Bas

Erika Parmsund – Trummor

Clara Hübinette – Saxofon

Sara Sundberg – Trumpet