Queers in Nature

Torsdag 6 oktober kl 20.00, Färjeterminalen

Vi vet att ni vill så dra på er vandringskängorna, packa badbyxorna och följ med oss ut i naturen. Vi bjuder på ett rykande hett kortfilmspaket långt bortom stadens ljus. Och vi lovar det blir en hel del sex.

It is not the Brazilian homosexuals who are perverse but the situation in which they live

Paulo Menezes, Leandro Goddinho, Eduardo Mamede / Tyskland / 2021 / 12 min

Två brasilianska queers badar nakna tillsammans i en sjö utanför Berlin. Där pratar de om allt från kärlek och sex till kolonialism och migration från hemlandet.

Dearly

Rose-Anne Déry / Kanada / 2020 / 15 min

Under en romantisk get-away inser Olivia plötsligt att förhållandet till Julie håller på att ta slut. Hon blir överväldigad av sina känslor och kan inte längre gömma hur hon känner.

Light on a Path, Follow

Elliot Montague / USA / 2019 / 15 min

Året är 1990 i New England och Joaquín är en transperson som är gravid i åttonde månaden. Efter att ha stött på en mystisk ande i skogen sätter Joaquíns verkar igång för tidigt. Är anden god eller ond frågar sig Joaquín medan den väntar på barnmorskan?

Banana Island

Caroline Schwarz / Tyskland / 2021 / 5 min

Banan-öns enda invånare inser med förskräckelse att en främmande båt närmar sig hans habitat. Panikslagen av tanken på främlingar börjar han äta upp alla bananer på sin ö. När alla bananer utom en är uppäten ankommer den främmande båten och dess passagerare sträcker sig långsamt efter den sista frukten…

Naughty Spot

Jean Costa / Frankrike / 2020 / 19 min

Tonio besöker Korsika för första gången. Planlöst vandrar han runt på ön och söker genom appar tills han till slut träffar Oracle, en användare som lär honom allt han behöver veta om gaylivet på Korsika. Tonio och Oracles konversation är återgiven av två skådespelare varav den ena känner en djup koppling till Oracles historia.

SCRED TBM

Kevin Le Dortz / Frankrike / 2021 / 16 min

Gabriel, en ung tvåbarnsfar lever dubbelliv. På dagarna är han en hängiven äkta man, men på kvällarna lever han ut sina sexuella fantasier genom Grindr genom smeknamnet SCRED TBM (discreet XXL). Hans hook-ups är noggrant planerade, allt för att dölja sin hemlighet ända tills han träffar en ny spännande profil.

Fisherman

Nicky Miller / Tyskland / 2021 / 10 min

En man står och fikar vid en sjö när en ung vacker yngling stiger ner i vattnet. Fiskaren fascineras av honom och en idyllisk naturskön sexuell resa tar sin början.