QUEERPORR

Torsdag 5 oktober / 22.00 / Snickeriet, Brännkyrkagatan 95

Ett paket med ny internationell prisbelönad queererotik och aktivistiska porrfavoriter av briljanta filmskapare som aldrig tidigare visats i Sverige. Det blir vinglas-buttpluggs, lydiga valpar, levande dockor, anti-fascistiskt monument snuskande, vanlig hederligt neonwax toppat med lite fontänorgasm raseri och mycket mer. Missa inte chansen att se detta heta, blöta och exklusiva kortfilmsprogram.

CUM AS YOU ARE
Hanna Schaich / Tyskland / 2023 / 13 min / engelska, ingen text
Sex kan upplevas med alla sinnen, naturligt med kropp och sinne. Alla scener bärs upp av poesi som låter som ett hot om en ny världsordning, ackompanjerad av metallisk-rå musik. Tänk om det ligger kollektiv energin för motstånd i individuellt upplevda psykiska och fysiska sår? Tänk om vi kan spruta, dansar, äta och piska bort samhällets trångsynthet, skam och normer? Kanske till och med avskaffa det? Spänn fast dina säkerhetsbälten för denna glödheta åktur genom Wild-Wild-Witch-Clity-City. Och: KOM SOM DU ÄR.

INTO THE DEN
Lovelight / Brasilien / 2023 / 9 min / engelsk text
Efter en utekväll vandrar Lux Foton runt i stan och faller mystiskt ner I Cyber och Mika’s håla. Dränkt i dregel och stearin störtar trion in i inte-så-mänskliga sexuella vanföreställningar. Med Lux Foton, Cyber and Mika och ett soundtrack av Brisalicia.

THE HOLEY GRAIL
Ethan Folk and Ty Wardwell / 2022 / 5 min / engelska, ingen text                            Det blir ett test med bägare för den här kåta muggbäraren på hans första dag. Madame är törstig och han får inte spilla en droppe! Med: Ron Berger, cyberdaddi, Rosa Peligrosa och Tommy Underdog.

MERCI MADAME MANON
Manon Praline / Tyskland / 2021 / 21 min / engelska, ingen text                                    I denna 20-min switchiga scen är Madame Manon stolt att visa upp sin vackra och perfekt lydiga babydoll Puck Ellington. Dominan använder sin docka som hennes personliga leksak för njutning och går över gränserna för vad som är accepterade sexuella praktiker. Men Puck vet hur hen ska ta vad hen vill ha av situationen och njuter av det. Tills de flippar det till en T4T-straight lek.

THE PIZZA TOPPING
Ethan Folk and Ty Wardwell / 2019 / 4 min / engelska, ingen text
Horny Pizza beställer hem en hungrig kille. Med Jamal Phoenix, med music av Free Music (W. Statler), filmad av Noam Gorbat och pizza lagad av Tom.

TWO OF SWORDS
Four Chambers / England / 2021 / 13 min / ingen text, engelska
Lek bråka, maktförskjutning, fucka med heligheten av idén om en seriös och
helig maskulinitet. Innehållande en hel del väldigt smaskig svärd lek och splittad
tung aktivitet. Med: Matt Skully och Bishop Black

FUCK THE FASCISM: POST PANDEMIC WAR-RA EDITION
MariaBasura / 2022 / 7 min / engelsk text
Efter en lång tid av påtvingad inaktivitet är “Fuck the Fascism” tillbaka på Berlins gator. Carolina “La Bomba Latina”, MariaBasura, Diego Tigrotto och JorgeTheObscene är inte bara hungriga på att knulla monument, de är också arga och ivriga att dela information om krig under pandemitider. DETTA ÄR INTE EN NY EPISODE. Detta är en oenig uppmaning till olydnad, oanständighet och anti-auktoritärt nöje.