Scroll to top
CINEMA QUEER INTERNATIONAL FILM FESTIVAL
en sv

Hot & Kinky

27 september 19:00

♨︎ FILM OCH PLAY PARTY ♨︎
 
 
Cinema Queer tar över en industrilokal för en het och kinky kväll med filmvisning, play party och fest. Vi presenterar en meny av smaskiga kortfilmer på temat BDSM, snusk och fantasier. Vid sidan av våra queera och porriga filmer kommer det finnas konst på plats av Vincent Duraud och musik av Seven Neves. Kom och kolla på film och njut av lokalens utrustning som finns på plats, för ett privat play party innan midnatt. Efter midnatt öppnar vi upp för dans och fest med Cinema Queers egna hus-DJs Dgeral & Rasuul.
Fredag 27 september
19:00 Dörrarna öppnas
20:00 Filmvisning
21:00 Play party
00:00 Rave med Dgeral & Rasuul – återigen öppet för alla! 
 
Anmälan
Biljetter till filmvisningen och play partyt måste förköpas före kl.17:00 samma dag. Inga biljetter kommer att säljas på plats. För er med festivalpass krävs också registrering. Regga er här!
Ni kommer får regler och code of conduct veckan innan play partyt. Därav är vi nog med registreringen och kommer inte sälja några biljetter på plats. Om du har några frågor – hör av dig på info@cinemaqueer.se!
Dörrarna öppnar kl 19.00, kom gärna tidigt för att byta om och lära känna lokalen inna filmerna drar igång kl 20. Kl.00:00 öppnas Bronx upp för alla igen, när vårt alldeles egna rave drar igång!

Tillgänglighet:
Lokalen är en gammal industrilokal som tyvärr inte är designad med tanke på tillgänglighet. Kontakta oss innan om du vill veta mer och så vi kan hjälpa dig göra lokalen så tillgänglig som möjligt, info@cinemaqueer.se