Queers Against Fascism presenterar Cam ShOw

Lördag 9 okt kl 18.30, Cyklopen Magelungsvägen 170, Boxen 

Cam ShOw – Support your local queers var en livestreamad helkväll som organiserades av QAF i maj 2020. Under årets Cinema Queer bjuder QAF in till en visning av det filmade materialet, en möjlighet att återuppleva kvällen i all sin glittriga stjärnglans.

Om Cam ShOw: I en tid då gemensamma rum är nästintill en omöjlighet och vi blir lämnade ensamma med rädslan över framtiden, vill QAF förvandlas till en bro mellan alla öar där ute. Vi vet hur dödlig ensamhet kan vara och våra samlingsplatser som vi tog för givet är allt vi nu längtar tillbaka till. Att mötas har därför aldrig varit viktigare. I väntan på att kunna ta över gatorna tillsammans med er igen, på att hångla och rulla i gräset medan solen går upp och ner, vill vi bjuda in er till en kväll där vi försöker att hitta varandra virtuellt.

Kan vi under några timmar skapa en parallell plats där rädsla och ensamhet inte ryms? Kom och försök med oss! Tune in för lite andrum, chatta med oss under kvällen. Ställ galna frågor, skicka konstiga emojis, dansa och sjung. Allt är tillåtet. Vi längtar efter er älsklingar!!! Vi har bjudit in några av våra favoriter som under kvällen skapar sann QueerMagi : Iris Smeds, Kons(t)pirationen, Sepideh och Cajsa, Yolanda Aurora Bohm Ramirez, Jon Ely Xiuming, Sindri Runudde, Rebecka Reinhard, DJ-Kali, Progressive genitalia, Butcher Queen, JUCK och Lizette Lizette. Kvällens konferencier: Leffe

Om QAF: Queers Against Fascism (QAF) är ett nätverk som skapar plattformar för queera antifascister. Sedan 2016 organiserar vi ett block i paraden under Sthlm Pride som samlar tusentals queers varje år. Syftet är att skapa ett brett antifascistiskt block, en slags temporär plats, där vi i rörelsen kan samla våra kamper under den gemensamma parollen Queers Against Fascism och göra paraden till en dag för handling och protest bortom regnbågskapitalismen.

Cam ShOwen streamas under dagen på Cyklopen och ingår i biljett/festivalpasset för dagen.