Queer porr

Torsdag 6 oktober kl. 22.00 – 00.00,  Färjeterminalen, Stadshamnen 26

HOLD
Marit Östberg / Tyskland / 2021 / 14 min / engelsk tal, ej textad
Hold är en film om den intima dynamiken inom BDSM. Hold handlar om att vara tillsammans i längtan, smärta och den totala stillheten.

Regissörbesök!

Dirty Boots
Adam Baran / USA / 2013 / 5 min  / engelskt tal, ej textad
Dirty Boots följer en sexuellt laddad dag i livet för ett gay bikergäng i Brooklyn. De vaknar upp i en härva av läder men klär upp sig och kör till den underjordisk sexklubb där de ska initiera nya medlemmar. Gränser tänjs på, men de hittar kärlek, familj och det oväntade. Med en mångfald av queera Brooklyniter och stjärnor, inklusive den ikoniska Dominic Fournier, även känd som ABeardedBoy och berättande av den legendariske porrguden Peter Berlin, är Dirty Boots en imaginär omvandling av gay motorcykelkultur till en queer Brooklyn-gemenskap. Filmen hämtar visuell inspiration från gay-motorcykelklubbens subkultur, såväl som Kenneth Angers filmer och fotografiet av Karlheinz Weinberger.

Snack Time
House of Huitlacooch / USA / 2021/ 5 min / engelsk tal, ej textad
Snack Time är en mota-haze resa genom en lovers tranz, berättad av den Chicago-baserade multimediakonstnären AmeThyzt.
Denna erotiska kortfilm är det andra avsnittet av den pågående serien, All You Can Eat, ett samarbetande mellan House of Huitlacooch och Sarita’s Pleasure Pie Shop. Serien belyser mångfald och hur mat, mark och sex kopplar oss till en gemenskap och ett kollektivt helande.

Passage
Jo Pollux / Tyskland / 2020 / 15 min / inget tal
Dovt ljus. Kallt kakel. Ett eko av höga klackar mot betong. En ung kvinna följer en främling ner genom en mörk korridor under staden. Hon lägger sin kropp i händerna på en Domina och hennes katt och går in i en värld av bitterljuvt lidande.

Paus 15 min.

Cybernetic
Pleasure Beyond Flesh / Sverige / 2021 / 11 min / utan tal
Var slutar en kropp? Neurala anslutningar och kött. Vad är njutning? Anslutande synapser, vätskor av näringsämnen och komfort. Vilken tid är kärlek? Spasmer och sammandragningar. Slående puls, bankande hjärta. Njutning bortom kött.

Ava On The Bench
Deth of Mondo Fetiche / USA / 2019 / 22 min / engelskt tal, ej textad
Leather daddy Ashley Paige sätter Ava D’Amore på en bänk.

The MultiVerse in a MouthFuck
Jorge The Obscene / Chile / 2022 / 22 min / engelskt tal, ej textad
Stig  in i  ditt egna MultiVerse, djupt inom dig själv och låt dig bli mentalt mun- och mindfucked.  Regissören Jorge Obscene tar med oss till  en klubb där han slås av en ström av tankar som drar honom närmare en främling. En främling han munknullar  medan tankar rusar genom honom – ”Hitta din egen sanning”, ”Vill det”. Allt detta får Jorge att ifrågasätta alla de normer som upprätthåller sex och sexualitet.

Snask
Prinsessan T / Sverige / 2016 / 8 min / utan tal
Snask, tillägnad Elle. Den är en del i en serie där filmaren undersöker kroppens relation till objektet och betraktare då den lever med hemlig sexualitet. Vart går gränsen för vad en kropp får göra när den inte kan identifieras? Filmen är gjord med tillgängliga verktyg som möjliggör skapandet utanför industrin. Prinsessan T jobbar med lofi-produktion och överskridande i material. Ofta vill hens verk bidra till diskussion om tillhörighet och arv.

Vivienne Vai’s Solo
Shine Louise Houston / USA / 2018 / 20 min / engelskt tal, ej textad
Vivienne Vai är inte av den här världen!

Rymdbruden Vivienne Vai ringer hem för att skicka snuskiga bilder genom rymden – och vem vet, kanske till och med till tiden själv! Vivienne leker med sin Ovipositor Dildo och sin Magic Wand (den bästa vibratorn i universum), och försäkrar sig om att höja din sexlust till maximal hastighet.” – Keymaster

Vivienne Vai’s Solo  är baserad på den prisbelönta feministiska queer-porrfilmen The Crash Pad. Filmen fortsätter där Crash Pad-series-filmen slutar och erbjuder en sexig plats för alla människor. Queer-kvinnor, transdykes, femmelesbiska, bois and butches, genderqueer, transmaskulina och transfeminina artister, bisexuella och pansexuella lekpartners och porrstjärnor.